fbpx
hero-autojen-latauspisteet

Sähköauton latausasemat ja asennus

suomen Lataustekniikalta saat laadukkaat sähköauton latausasemat suoraan asennettuna! Tutustu lisää kattavaan palveluun ja tilaa sähköauton latausasema! Voit myös ottaa suoraan yhteyttä ja sopia kartoituskäynnin.

TILAA LATAUSASEMA

Sähköauton latausasema ja asennus ympäri Suomea

Tervetuloa mukaan tulevaisuuden liikkumisen vallankumoukseen! Etsitkö luotettavaa kumppania, joka tarjoaa nopeita ja laadukkaita ratkaisuja sähköautosi lataamiseen ja asennukseen? Ei huolta, olet löytänyt oikean paikan.

Olemme ylpeitä siitä, että kuulumme Suomen suurimpiin sähköauton latausasemien asentajiin. Kokemuksellamme ja ammattitaidollamme voimme tarjota sinulle huippulaadukasta palvelua sekä asentaa sähköautosi latausaseman nopeasti ja vaivattomasti ympäri Suomea. Tutustu lisää sähköauton latausasemiin ja asennuksiin alapuolelta tai ota suoraan yhteyttä, niin löydämme juuri sinulle tai yrityksellesi sopivan latausratkaisun ja asennuksen.

Miksi valita Lataustekniikka kumppaniksi?

 • Nopea toimitus:
  Tarjoamme mahdollisuuden saada sähköauton latausasema kotiisi tai yrityksesi piha-alueelle jopa alle viikossa tilauksesta. Ymmärrämme, että aika on arvokasta.
 • Laadukas asennus:
  Ammattitaitoiset asentajamme ovat suorittaneet tuhansia asennuksia ympäri Suomea. Voit luottaa siihen, että sähköauton latausasemat asennetaan huolellisesti ja oikein.
 • Kattava kokemus:
  Olemme toimineet alalla pitkään ja seuranneet alan kehitystä läheltä. Tämä takaa sen, että osaamisemme ja tietotaitomme ovat ajan tasalla.
 • Laaja kattavuus:
  Toimintamme kattaa koko Suomen – olipa kotisi tai yrityksesi sitten missä päin tahansa. Voimme auttaa sinua sähköautosi latausratkaisuissa.

 

Kartoitukset, sähkösuunnittelu, urakointi ja asennus

Toteutamme sähköurakointina latausvalmiudet ja asennukset pienistä omakotitalokohteista suuriin taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin ja ostoskeskuksiin. Osa yrityksille rakennettavista latausratkaisuista ei ole juuri suurempia kuin omakotitalokohteissakaan. Ero näissä onkin juuri se, että ostajalla on Y-tunnus ja tuet määräytyvät näissä eri lailla. Myös latausasemien toimintaan ja kulutuksen seurantaan halutaan yleensä erilaisia ratkaisuita, kun kyseessä on yritykselle tuleva asennus.

 

”Tällä vauhdilla asennamme yli tuhat latauslaitetta vuodessa ja vauhti vain kasvaa”
Tommi Pihkanen, Suomen Lataustekniikka

 

Kartoituskäynti taloyhtiöön, jossa haluttiin muuttaa lämmitystolppia latausasemiksi. Löysimmekin keskuksesta valmiin ratkaisun, joka säästi taloyhtiöltä kalliit kaivutyöt.

Sähköauton latausasemat ja asennus
– suunnittelusta toteutukseen

Kaikki lähtee siitä, että sähköjärjestelmä sopii sähköauton lataamiseen. Tavallisesti pienemmissä järjestelmissä kuten omakotitaloissa, sähköjärjestelmään tarvittavat muutostyöt rakennetaan sähköauton latausaseman asennuksen yhteydessä. Esimerkiksi taloyhtiöissä, hotelli- tai liikekiinteistöissä sähköautojen lataamista varten rakennettavat sähköiset muutostyöt ovat usein niin suuria, että toteutetaan erillisenä sähköurakkana.

Toteutamme yleensä latausjärjestelmien sähköpuolen omana kokonaisuutenaan siten, että siihen on mahdollista toteuttaa latausasemia myöhemmin esimerkiksi yksi kerrallaan. Taloyhtiökohteissa toimitaan usein siten, että taloyhtiö maksaa latausvalmiuden, eli sähköurakan ja asukas oman latauslaitteensa ja sen asennuksen. Tällöin kustannukset jakautuvat reilusti ja myös tukiasiat menevät oikein.

Toteutamme latausasemaurakoinnin alusta loppuun itse. Kanssamme on helppo toimia, koska niin myyjät, sähköasentajat kuin taloushallintokin on meidän omaa porukkaa! Siksi työmaalla on hyvä yhteishenki ja hinnat edullisia.

Sähköauton latausasema ja asennus - kotiin ja kotitalouksiin

Tiedätkö sen tunteen, kun voit unohtaa kaikki huolesi ja nauttia täysin sähköautoilun vapaudesta? Entäpä se kiire, joka vaivaa sinua, kun haaveilet omasta sähköauton latausasemasta kotiisi? Hengähdä hetkeksi, sillä ratkaisu on tässä ja nyt – tarjoamme sinulle täydellisen sähköauton latausaseman ja asennuspalvelun!

Meidän ammattitaitoiset ja kokeneet asentajamme saavat sähköauton latausaseman asennettuna kotiisi jopa alle viikossa. Takaamme, että hankinta on sinulle helppoa ja vaivatonta. Ensimmäisenä vaiheena suoritamme tarkkaan harkitun etäkartoituksen asennuskohteestasi, jotta voimme tarjota sinulle selkeän ja kiinteän hinnan asennukselle. Näin siis tiedät mitä olet ostamassa ja millä hintaa. Kun hyväksyt tarjouksen, sovimme asennusajan, joka mukautuu aikatauluusi täydellisesti. Pian sen jälkeen voit unohtaa huolesi ja aloittaa sähköautosi lataamisen mukavasti kotisi suojissa. Tavallinen sähköauton latausaseman asennus ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.

Helppoa ja vaivatonta Lataustekniikan avulla

Tavoitteenamme on tehdä sähköauton latausaseman hankinta sinulle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Tarjoamme laadukkaita latausratkaisuja ja laitteita omakoti- ja pientaloihin. Asiantunteva tiimimme on aina valmiina auttamaan valitsemalla juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Joten älä enää odota! Ota meihin yhteyttä tänään ja astu sähköautoilun uuteen aikakauteen omassa mukavassa kodissasi. Koe vaivaton, edullinen ja ympäristöystävällinen liikkuminen nyt!

Latausasema kotiin->

Sähköauton latausasema ja asennus yrityksille ja taloyhtiöille

Olemme asiantunteva kumppanisi, kun kyseessä on sähköautojen latausaseman asennus ja ratkaisut yrityksille ja taloyhtiöille. Tarjoamme räätälöityjä latausasemaratkaisuja, jotka vastaavat täysin tarpeisiisi.

Sähköautojen latausasemien asennus ja järjestelmien toimitus ovat vahvuuksiamme. Pystymme toimittamaan vaivattomasti jopa yli sadan sähköauton latausasemat ja järjestelmät tai tehokkaat pikalatausasemat. Kattava valikoimamme varmistaa, että voit valita juuri sinulle sopivan latausratkaisun.

Tehokkaat latausratkaisut

Yritykset ja taloyhtiöt voivat hyötyä sähköauton latausasemista monin tavoin. Lataustekniikka tarjoaa ratkaisuja niin taloyhtiöille, toimistoille, toimitilojen parkkipaikoille kuin julkiseen käyttöön. Oli kyseessä sitten taloyhtiön tarve lisätä asumismukavuutta tai yrityksen pyrkimys edistää ympäristöystävällistä liikkumista, me olemme täällä varmistamassa, että sähköauton latausaseman asennus sujuu mutkattomasti ja ammattitaidolla.

Ei ole väliä, minkä tyyppinen asennuskohde sinulla on mielessäsi – meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus toteuttaa se. Ota yhteyttä meihin, ja autamme sinua valitsemaan parhaan sähköautojen latausasemaratkaisun yrityksesi tai taloyhtiösi tarpeisiin. Tehdään yhdessä liikkumisesta kestävämpää ja helpompaa!

LATAUSASEMA YRITYKSILLE->

ABB

Terra 11 kW

Lataustehon säätö helposti esim. erillisellä älylypuhelinsovelluksella. Latausluvan valtuutus/tunnistatuminen älypuhelinlysovelluksella tai RFID kortilla. Latausasemassa 4G liityntä optiona, jolla laite voidaan liittää esim. pilvipalveluun. Näytöllinen MID sertifioitu latausasema. Näytöltä näet ladatun energian määrän. Lisäksi latausasemassa integroituna energiamittari jota voidaan hyödyntää raportointiin ja kuormanhallintaan.

Hinta
1690 €
(Sis. alv. 24%)
Harju Elekter

Type 2 + Schuko

Kehitetty julkisten kohteiden vaatimuksiin. Saatavilla langattomalla eTolppa -tekniikalla. Tyylikäs design ja ilkivaltaluokiteltu rakenne. Yhteensopiva kuormanhallintajärjestelmään. Latausteho 2 x 11 kW Mitat (mm) L250 x K649 x S200 Asennustapa Tolppa tai seinä Vikavirtasuoja A + DC Type 2 latauspistorasia ja supersuko Ulostulot oikea Type 2 latauspistorasia ja supersuko 2 kpl Type 2 Latauspistorasia 2 kpl Supersuko MID -hyväksytty energianmittaus IK-luokka IK 10

Hinta
4050 €
(Sis. alv. 24%)
Virta

Single

Tee lataamisesta helppoa Virran avulla! Virta laturi: Moderni, erittäin kompakti kotelo Latauskapasiteetti 3,7 kW - 22 kW Saatavana pistorasialla tai 5 tai 8 metrin kaapelilla Asennus seinälle tai valinnaiselle asennuspylväälle Dynaaminen kuorman tasaus älykkään mittarin avulla Selkeä latausilmaisin LEDillä tai värillisellä näytöllä Näyttö voidaan konfiguroida useilla kielillä, myös Suomeksi Varustettu laskutukseen soveltuvalla energiamittarilla Latauksen avaus veloituskortilla tai Virta APPilla Plug & Charge Laadukas Eurooppalainen tuote

Hinta
2590 €
(Sis. alv. 24%) asennettuna
Fibox

BluEV 2x22kW

Luotettavaa latausta tyypin 2 latausasemilla, joissa kaksi 11 kW:n latausporttia. Luotettava, kestävä ja älykäs ratkaisu erityisesti yrityksille ja taloyhtiöihin, sekä yhteisiin pysäköintialueisiin. Suunniteltu kiinteistönomistajien, pysäköintioperaattorien, rakentajien, latausoperaattorien ja taloyhtiöiden tarpeisiin

Hinta
3490 €
(Sis. alv. 24%)
Älypiharasia

Fibox Smart

Lataus ja lämmitys kahdelle parkkipaikalle yhdellä rasialla. Älypiharasialla on mahdollista toteuttaa suuriakin latauskokonaisuuksia. Älykäs eParking.fi järjestelmä mahdollistaa mm. laskutuspalvelun ja kuormanhallinnan Suurin sallittu jatkuva virta: 16 A (vastaa n. 3,6 kW, tai n. 20 km kantamaa tunnissa)

Hinta
890 €
(Sis. alv. 24%)
Walle

16M

Walle16M myös taloyhtiöiden käyttöön. Lähtöteho yksivaiheisena enintään 3,6kW, kolmivaiheisena 11kW 5 m Type2-latauskaapeli MID-hyväksytty energiamittari (valinnainen) Valmius langattomaan kuormanhallintaan Valmius 2-tasoiseen kuormanhallintaan Kuormanhallinnan säätöalue 6-16 A

Hinta
1250 €
(Sis. alv. 24%)
ABB

TERRA 54

TERRA 54 CJ mahdollistaa 50kW DC pikalatauksen. Latausasemassa CCS2 ja Chademo latauspistokkeet.

Hinta
kysy €
(Sis. alv. 24%)
Virta

C - Sarja

Pienikokoinen mutta tehokas C - sarja, pystyy jopa 400kW enimmäistehoon! Saatavilla eri kaapelityypeillä

Hinta
kysy €
(Sis. alv. 24%)

Esimerkki latausasemaurakasta yritykselle

Kustannus yritykselle joka tilaa 4 kpl Charlie 3 latausasemia työntekijöiden ja asiakkaiden käyttöön:

 • Latausasemat noin 2800 €
 • Asennustyö noin 700 €
 • Latauslaitteiden latausteho 11 kW + 11 kW (11 kW jaetaan kahdelle latauslaitteelle)
 • Latausaseman lopullinen kustannus n. 875 €/kpl 

 

KYSY LISÄÄ MYYNNISTÄ

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  Verkkosivut yritykselle: WDS