fbpx
hero-gradient

Sähköauton latausasemat ja asennukset taloyhtiöön

Etsitkö luotettavaa sähköauton latausasemien asentajaa taloyhtiöllenne? Ei huolta, olet saapunut oikeaan paikkaan. Lataustekniikka on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavana sähköauton latausasemien asennusyrityksenä vuosien varrella. Ylpeinä alamme edelläkävijöinä tarjoamme nopeita ja luotettavia latausasennuksia taloyhtiöille ympäri maata.

Asentajillamme on vuosien kokemus, mikä varmistaa, että sähköauton latausasemat asennetaan taloyhtiöihin luotettavasti ja vaivattomasti. Tutustu lisää palveluihimme tai ota meihin suoraan yhteyttä – ja keskustellaan lisää!

OTA YHTEYTTÄ!

Sähköautojen latauslaki ja taloyhtiöt: Mitä sinun tulisi tietää?

Uusi lakimuutos vaikuttaa myös taloyhtiöihin. Vuonna 2020 voimaan tullut laki edellyttää, että kaikkiin uusiin tai korjattaviin pysäköintialueisiin on asennettava sähköauton latausvalmius keväästä 2021 alkaen.

Rakennuksen omistajien ja taloyhtiöiden on huolehdittava, että rakennuksessa, jossa on yli 20 pysäköintipaikkaa, on vähintään yksi sähköauton latausasema viimeistään 31. joulukuuta 2024. Uusi laki koskee myös muita yli 20 paikan pysäköintialueita, kuten julkisia rakennuksia, sairaaloita, kouluja ja päiväkoteja.

Lataustekniikan asiantuntijat auttavat teitä löytämään taloyhtiönne sähköauton latausasemille kustannustehokkaimman ratkaisun. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella asiasta lisää!

OTA YHTEYTTÄ!

 

Tukea sähköauton latausasemien asennuksiin

Sähköauton latausaseman ja latausvalmiuden hankkiminen voi olla mittava projekti, erityisesti pienelle taloyhtiölle. On kuitenkin tärkeää huomata, että taloyhtiö voi saada avustusta sähköauton latausaseman hankintaan, joten suuri osa kuluista ei lankea taloyhtiön itsensä maksettavaksi.

Tätä avustusta myöntää Asumisen ja rahoituksen kehittämiskeskus, ARA. ARA myöntää 35 prosentin avustuksen taloyhtiön latausasemien asennuskustannuksiin, mikä merkitsee, että taloyhtiön maksettavaksi jää huomattavasti vähemmän. Avustusta voi hakea aina 90 000 euroon asti, ja hakemus tulee jättää ennen asennustöiden aloittamista.

KYSY LISÄTIETOJA!

Tehokkaat sähköauton latausasemat taloyhtiöön

Valitse ammattilainen sähköauton latausasemien asennuksessa. Lataustekniikka on vuosien kokemuksella palvellut asiakkaita ympäri Suomen. Tutustu sähköauton latausasemiin alapuolelta tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin voimme yhdessä löytää juuri teidän taloyhtiöllenne parhaan latausratkaisun.

OTA YHTEYTTÄ!

InnoHome

Charlie 3

Charlie-latausasema on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Se on turvallinen ja tehokas vaihtoehto hybridi- ja täyssähköautojen lataukseen. Charlie on 3-vaiheeseen asennettava, 22 kW enimmäistehon latausasema erityisesti kotikäyttöön. Ajoneuvosta riippuen tunnin latauksella saa jo noin 100 ajokilometriä. lisätietoja

Hinta
1495 €
(Sis. alv. 24%) Perusasennettuna
Beny

Smart

Hinta sisältää kuormanhallinnan asennettuna! Kuormanhallinta ylläpitää dynaamista tasapainoa kotitalouden kokonaisvirran suhteen ja varmistaa sähkön riittävyyden välttääksesi sulakkeen palamista. Latauslaite säätää automaattisesti latausvirtaa (0-32A / 0-22kW). Näin voit huolettomasti käyttää kodinkoneita tai kiuasta ilman, että sinun pitää huolehtia sulakkeiden riittävyydestä. Latauslaite osaa myös säätää auton lataustehoa paikallisen aurinkosähkön tuotannon mukaisesti.

Hinta
1590 €
(Sis. alv. 24%) Perusasennettuna
Innohome

Charlie C

Charlie-latausasema on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Se on turvallinen ja tehokas vaihtoehto hybridi- ja täyssähköautojen lataukseen. Charlie on 3-vaiheeseen asennettava, 22 kW enimmäistehon latausasema erityisesti kotikäyttöön. Charlie C -malli tulee kiinteällä type 2 -kaapelilla.

Hinta
1639 €
(Sis. alv. 24%) Perusasennettuna
Virta

Single

Valkoinen Virta Single soveltuu etenkin kotikohteisiin, jossa ladattavia autoja on yksi tai kaksi. Älykkäässä laitteessa on yksi Type 2 –latauspistoke. Single asennetaan seinään tai omalle lisävarusteena saatavalle jalalleen maahan. Näppärässä laitteessa on myös näyttö, josta lataustapahtumaa voi seurata.

Hinta
2590 €
(Sis. alv. 24%) Perusasennettuna
ABB

Terra

Sisäinen energiamittari Älykkään energiamittarin liitäntämahdollisuus dynaamiseen latauskuorman hallintaan Voidaan integroida saumattomasti ABB:n rakennusautomaatioratkaisuja täydentävien järjestelmien kanssa

Hinta
alk. 1490 €
(Sis. alv. 24%) Perusasennettuna
Walle

16M

Walle16M on luotettava, tehokas ja helppokäyttöinen sähköauton latauslaite yksinkertaisuutta ja huolettomuutta etsivälle sähköautoilijalle. Laadukkaan ja kestävän teräskuoren ansiosta voit asentaa laitteen huoletta sisälle tai ulos – Walle ajaa asiansa missä vain.

Hinta
1990 €
(Sis. alv. 24%) Perusasennettuna
Fibox

Heat 'N Charge

Heat’n’Charge on erinomainen vaihtoehto kun halutaan ladata hybridiautoa, mutta ei haluta luopua lohkolämmittimen käytöstä tai sen mahdollisuudesta. Laitteessa on kuitenkin nykyaikaisia ominaisuuksia, kuten bluetooth ohjatut pistorasiat, jotka ovat myös suunniteltu kestämään jatkuva 16 A virrankulutus, jota sähköautojen lataaminen tarvitsee. Huom! Laite katkaisee latauksen 12h välein. Laitteeseen voidaan asentaa myös mekaaninen käyttäjäkohtainen energian kulutusmittari lataa tuotteen pdf esite tästä

Hinta
790 €
(Sis. alv. 24%) Asennettuna

Muut lisätarvikkeet

Kulutusmittaus + 149 €/kpl (sis. alv. 24 %)

Saatavana myös sisäänrakennetulla sähkömittarilla, esimerkiksi taloyhtiökäyttöön kun sähköauton latausta halutaan seurata käyttäjäkohtaisesti.

Fibox tolppasovite + 49,99 €/kpl (sis. alv. 24 %)

Tolppasovite lämmitystolppaan

Fibox

Heat 'n Charge Smart

Käyttökohteina mm. alueet, joissa pysäköitävä auto vaihtuu usein, kuten esimerkiksi julkiset pysäköintihallit tai yhteiskäyttöiset pysäköintipaikat. Laite soveltuu auton lämmitykseen ja lataukseen. Tekniset tiedot: Latausteho: 3,6 kW Latausliittimien määrä: 2 Latausliitäntä: Superschuko Asennus: Pylväs tai seinä Vikavirta: A-tyyppi Sulake: 16 A Vaiheet: 1

Hinta
1390 €
(Sis. alv. 24%) Asennettuna

Muut lisätarvikkeet

Fibox tolppasovite + 49,90 €/kpl (sis. alv. 24 %)

Tolppasovite lämmitystolppaan

Tiesitkö,

että palveluistamme saat kotitalousvähennyksen?

Vuonna 2024 kotitalousvähennyksen maksimi on 2 550 euroa henkilöltä ja omavastuu on 100 euroa vuodessa. Vähennyskelpoinen osuus työn osuudesta on 40 %, kun työ on ostettu yritykseltä.

Kysy lisää

Lisätietoa sähköauton latausasemista ja asennuksista

Miksi kannattaa panostaa kunnolliseen sähköauton latausasemaan ja asennukseen ?

Laadukas sähköauton latausasema, asennettuna ammattilaisen toimesta, takaa parhaan käytettävyyden. Riittävä latausteho mahdollistaa nopean latauksen ilman tarvetta kantaa kylmiä, lumisia, märkiä tai kuraisia latauslaitteita autosi takakonttiin.

Kiinteästi asennettu latausasema on myös turvallisempi, sillä se on vaikeampi varastaa verrattuna irrotettavaan töpselimalliin. Lisäksi hyödyt suuremmasta lataustehosta kuormanhallinnan ansiosta, ja laitteen toiminnasta ei tarvitse huolehtia – töpseli vain kiinni ja olet valmis!

Miten hyödyn kunnollisen sähköauton latausaseman hankinnasta?

+ Laadukas laite

+ Nopea lataus

+ Turvallinen

+ Takuu

+ Ammattilaisen asentama

+ Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu

+ Asunnon jälleenmyyntiarvo nousee

+ Ei luvatonta käyttöä

+ Ei tarvitse nostaa joka käytön jälkeen auton peräluukkuun

 

Paljon sähköauton latausasema ja asennus maksaa taloyhtiöön?

Taloyhtiösi sähköautolatausratkaisu vaivattomasti:

Kattava taloyhtiökartoitus – 1490€

Sisältäen:

  • Tarjouslaskennan
  • Laitevalinnat
  • Ammattilaisasennuksen
  • Yhtiökokoustuen

Teemme sähköauton latausasemien asennuksista helppoa ja kannattavaa. Löydämme yhdessä parhaan ratkaisun taloyhtiöllesi.

TILAA KARTOITUS!

Tilaan sähköauton latausaseman, koska se asennetaan minulle ?

Parhaimmillaan asennus voidaan suorittaa jo seuraavana päivänä, mikäli asentajamme ovat saatavilla alueellasi. Yleensä sähköauton latausasemat asennetaan kuitenkin tilauksesta viikon sisällä.

Lataustekniikka lyhyesti

Olemme sähköautojen lataamiseen liittyviin palveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisratkaisuita selkeästi ja ymmärrettävästi.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

    Verkkosivut yritykselle: WDS