fbpx

Sähköauton latausasemat ja asennukset kotiin ja kotitalouksiin

Sähköauton latausasemat ja asennus kotiin ja kotitalouksiin ympäri Suomen. Tutustu lisää Lataustekniikan palvelukokonaisuuteen, ja tilaa sähköauton latausasema asennettuna.

TILAA LATAUSASEMA ASENNETTUNA

Sähköauton latausasema kotiin

Saat sähköauton latausaseman kotiin asennettuna jopa alle viikossa. Meidän omat ja kokeneet asentajat tekevät hankinnasta helppoa ja vaivatonta. Teemme etäkartoituksen asennuskohteesta, jonka jälkeen saat sitovan hinnan asennukselle. Jos hyväksyt tarjouksen, sovimme asennusajan ja kohta pääset jo lataamaan kotona. Latausratkaisut ja laitteet pientaloihin löydät täältä!

LUE LISÄÄ

Tesla Wall Connector -asennus

Olemme Tesla Motorsin valtuuttama Wall Connector -asennusyritys. Toteutamme Wall Connector -asennukset kaikkialla Suomessa!

Kun olet tilannut laitteen Teslalta ja haluat nopean ja joustavan asennuksen Tesla Wall Connector -latauslaitteellesi, olemme käytössäsi!

LUE LISÄÄ

Toyota-latausasema

Toyota on tuonut myyntiin uudet, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja ja ladattavia plug-in hybrid -autoja varten. Voit ostaa latausaseman autokaupan yhteydessä lisävarusteena Toyota jälleenmyyjältäsi ja tilata latausasemalle asennuksen kotiisi helposti tältä sivulta löytyvällä tilauslomakkeella.

LUE LISÄÄ

Lexus-latausasema

Lexus on tuonut myyntiin uudet, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja ja ladattavia plug-in hybrid -autoja varten. Voit ostaa latausaseman autokaupan yhteydessä lisävarusteena Lexus jälleenmyyjältäsi ja tilata latausasemalle asennuksen kotiisi helposti tältä sivulta löytyvällä tilauslomakkeella.

LUE LISÄÄ

Tiesitkö,

että palveluistamme saat kotitalousvähennyksen?

Vuonna 2024 kotitalousvähennyksen maksimi on 2 550 euroa henkilöltä ja omavastuu on 100 euroa vuodessa. Vähennyskelpoinen osuus työn osuudesta on 40 %, kun työ on ostettu yritykseltä.

Kysy lisää

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

    Verkkosivut yritykselle: WDS