fbpx

Empowering electric life

Sähköinen tulevaisuutesi on täällä

Elli on täällä tehdäkseen elämämme helpommaksi ja turvallisemmaksi, sähköllä ja vaivatta. Kotona ja matkoilla. Älykäs, käytännöllinen, luotettava ja ympäristöystävällinen. Ellin ID. Charger-latauslaite on nopea laturi jopa 11 kW:n teholla, ja yhdistää kaikki nämä ominaisuudet.

Kaksi mallia

Yksinkertainen, älykäs ja tarpeitasi varten tarkkaan räätälöity: Mallistomme on suunniteltu tekemään sähköliikkuvuudesta kaikille mukavampaa. ID. Charger-mallimme monine etuineen ja ominaisuuksineen tarjoavat täydellisen latausratkaisun kotiisi.

MALLIT

Helppo asennus

Parhaan mahdollisen käyttökokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme, että tilaat laturin asennuksen hyväksytyltä asennuskumppanilta. Silloin tiedät, että nautit sähköautostasi parhaalla mahdollisella tavalla!
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

TILAA ASENNUS

Vaatimukset asennukselle

ID. Charger -laturin asennuksella ei ole erityisiä vaatimuksia. Tarvitset paikan, josta sähkön syöttö voidaan ottaa. Se voi olla esimerkiksi, sähkökeskus, tonttikeskus, lämmitystolppa, pistorasia tms. Luonnollisesti, jos laturi asennetaan esimerkiksi lämmitystolppaan, vaikuttaa olemassaoleva kaapelointi lopulliseen lataustehoon.

Sähkönsyötön lisäksi tarvitaan vain suora pinta mihin laturi voidaan kiinnittää sekä lupa kiinteistön omistajalta.

 

 

Tilaa laturi

Tilaamalla ID. Charger-laturin, saat modernin latausratkaisun, joka on yksilöllinen ja täyttää kaikki vaatimukset.

Tilaa laturi täältä

Onko laturin pistorasia myös tulevaisuudessa käytössä olevan standardin mukainen?

Laturi on tarkoitettu Euroopan sähköajoneuvomarkkinoille ja toimitetaan standardinmukaisen AC-latauspistokkeen kanssa Euroopan markkinoille (tyyppi 2).

Voidaanko kotiini asentaa Charger -latauslaite, jos asun kerrostalossa/rivitalossa?

Periaatteessa kyllä. Kerros- ja rivitalossa asujan on kuitenkin saatava kaikkien omistajien lupa.

Asennukseen vaikuttaa myös parkkipaikkasi sähköinfrastruktuuri. Asennuskumppanimmeliike arvioi tilanteesi asiantuntevasti lataustapakartoituksessa.

 

Verkkosivut yritykselle: WDS