fbpx

Suomen lataustekniikka

asentaa Walle laturit

 

TILAA LATAUSASEMA TAI ASENNUS

Walle laturit

Sähköauton lataaminen käy kätevimmin siellä, missä vietetään aikaa muutenkin. Walle-latauslaitteella lataaminen on tehokasta, turvallista ja huoletonta.

Walle on oikea valinta sähköautoilijalle, joka kaipaa kotiinsa luotettavaa, laadukasta ja helppokäyttöistä latauslaitetta. Walle-latauslaitteet on suunniteltu Suomen olosuhteisiin, joten voit asentaa ne huoletta sisätiloihin tai sään armoille. Laadukkaat metalliosat kestävät helteet ja paukkupakkaset sekä poudan ja räntäsateen.

 

sopii moneen kohteeseen

Walle-latauslaitteiden dynaaminen kuormanhallinta optimoi lataukseen käytetyn virran määrän ja pitää huolen, ettei kiinteistön sähkönkulutus kasva liian suureksi. Näin säästyt palaneilta sulakkeilta sekä turhalta päänvaivalta. Langattomalla Walle kuormanhallinnalla vältät kaapeleiden kaivamisen maahan.

Asianmukainen latauslaite on myös turvallisin tapa ladata sähköautoa kotona. Pitkäaikainen lataaminen on tavalliselle verkkovirtapistorasialle liian suuri rasite, mikä voi aiheuttaa tulipaloriskin – tai monenlaisia muita ongelmia.

Walle16A

on luotettava, tehokas ja edullinen sähköauton latauslaite yksinkertaisuutta ja huolettomuutta etsivälle sähköautoilijalle.

Seinäasennukseen tarkoitettu Walle16A Type2 on kotimainen Avainlipputuote, joka on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin. Laadukkaan ja kestävän teräskuoren ansiosta voit asentaa laitteen huoletta sisälle tai ulos – Walle ajaa asiansa missä vain.

Latauslaitteen teho on 22 kW kolmivaiheisesti kytkettynä ja 7,4 kW yksivaiheisesti kytkettynä.

Wallen laturit on saatavana mustana ja valkoisena.

Paketti sisältää kiinteän Type2 latauskaapelin (5 m), latauskaapelitelineen, B-tyypin vikavirtasuojan sekä virransäätimen, jolla voit puolittaa laitteen lataustehon (12/32A).

  • Lähtöteho yksivaiheisena enintään 7,4kW, kolmivaiheisena 22kW
  • 5m Type2-latauskaapeli
  • Kiinteä latauskaapeliteline
  • 12/32A virransäädin
  • B-tyypin vikavirtasuojain

Walle16M

on luotettava, tehokas ja helppokäyttöinen sähköauton latauslaite yksinkertaisuutta ja huolettomuutta etsivälle sähköautoilijalle.

Seinäasennukseen tarkoitettu Walle16M on kotimainen Avainlipputuote, joka on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin. Laadukkaan ja kestävän teräskuoren ansiosta voit asentaa laitteen huoletta sisälle tai ulos – Walle ajaa asiansa missä vain.

Walle16M on mahdollista hankkia myös langattoman kuormanhallinnan valmiudella. Dynaaminen kuormanhallinta optimoi lataustehon ja säästää sinut palaneiden sulakkeiden vaivalta. Langattomuuden ansiosta et joudu kaivamaan kiinteitä kaapeleita.

Huom! Sähkökeskukseen asennettava lähetin myydään erikseen.

Paketti sisältää kiinteän Type2 latauskaapelin (5 m) sekä sisäänrakennetun B-tyypin vikavirtasuojan (6 mA). Halutessasi voit lisätä laitteeseen MID-hyväksytyn energiamittarin.

Walle16M sopii mainiosti myös taloyhtiöiden käyttöön.

  • Lähtöteho yksivaiheisena enintään 3,6kW, kolmivaiheisena 11kW
  • 5 m Type2-latauskaapeli
  • MID-hyväksytty energiamittari (valinnainen)
  • Valmius langattomaan kuormanhallintaan
  • Kuormanhallinnan säätöalue 6-16 A

 

Kaikki Wallen mallit löydät valmistajan sivuilta

 

Tiesitkö,

että palveluistamme saat kotitalousvähennyksen?

Vuonna 2024 kotitalousvähennyksen maksimi on 2 550 euroa henkilöltä ja omavastuu on 100 euroa vuodessa. Vähennyskelpoinen osuus työn osuudesta on 40 %, kun työ on ostettu yritykseltä.

Kysy lisää

Verkkosivut yritykselle: WDS