fbpx

Sähköauton latausasemat

 

TILAA LATAUSASEMA

Asennamme vuodessa yli tuhat sähköauton latausasemaa!

Olemme yksi Suomen suurimmista kotilatauslaitteita asentavista yrityksistä ja asennustoimintamme kattaa tällä hetkellä koko Suomen. Asennamme sähköauton latausaseman kotiisi jopa viikon sisällä tilauksesta !

Zaptec Go – Markkinoiden älykkäin älylaturi

Pörssisähkö
Eco Mode -toiminto optimoi latausta pörssisähkön hintojen mukaan.

Kuormanhallinta
Saatavilla myös dynaamisen kuormanhallinnan kanssa.

 

Walle laturit

Walle on luotettava, tehokas ja helppokäyttöinen sähköauton latauslaite yksinkertaisuutta ja huolettomuutta etsivälle sähköautoilijalle.

Walle on kotimainen Avainlipputuote, joka on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin. Laadukkaan ja kestävän teräskuoren ansiosta voit asentaa laitteen huoletta sisälle tai ulos – Walle ajaa asiansa missä vain.

Charlie laturi – helppo ja turvallinen

Innohome Charlie on sähköautojen kotilataukseen suunniteltu turvallinen ja tehokas latausasema. Se on Avainlippu-tuote: suunniteltu ja valmistetaankin Suomessa. Innohome Charlie asennetaan kiinteästi paikalleen ja se on peruslataukseen tarkoitettu eli lataustavan 3 (Mode 3) mukainen laite. Sähköautoille suositeltavin lataustapa on Mode 3, jota kutsutaan peruslataukseksi.

 

VIRTA

Standard – Latausaika yli 2h

Virta ratkaisut sopivat omakotikäyttöön erittäin hyvin, kun kulutustiedot ja niihin liittyvät mittaus, raportointi, veloitus, ylläpito ym. -palvelut ulkoistetaan ja automatisoidaan taustajärjestelmällä.

Latauksen teho voidaan konfiguroida 1,38kW ja 22kW välille kiinteistön sähköjärjestelmän ominaisuuksien mukaan.

ABB Terra

Latausasema vaativaan käyttöön. Uusi Terra AC -latausasema yhdistettynä ABB:n kattaviin latausinfraa tukeviin toimintoihin. ABB Terra AC latausasema mahdollistaa maks. 11 kW (3x16A) latauksen. Type 2 latauspistorasia. Lataustehoa voidaan säätä helposti esim. erillisen älylypuhelinsovelluksen avulla. Latausluvan valtuutus/tunnistatuminen älypuhelinlysovelluksella tai RFID kortilla. Latausasemassa 4G liityntä optiona, jolla laite voidaan liittää esim. pilvipalveluun. Näytöllinen MID sertifioitu latausasema.

zBeny Smart Älylaturi kuormanhallinnalla!

Älykäs sähköauton latausasema BENY säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat.

BENY sopii yhteen kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa.

BENY suojaa myös kodin pääsulakkeet, oli kodissa aurinkopaneelit tai ei.

Tiesitkö,

että palveluistamme saat kotitalousvähennyksen?

Vuonna 2024 kotitalousvähennyksen maksimi on 2 550 euroa henkilöltä ja omavastuu on 100 euroa vuodessa. Vähennyskelpoinen osuus työn osuudesta on 40 %, kun työ on ostettu yritykseltä.

Kysy lisää

Verkkosivut yritykselle: WDS